List

Hit 33 of 113

Den utrolige historien om den kjempestore pæra: (eller beretningen om hvordan Jeronimus Bjergstrøm Severin Olsen ble gjeninnsatt i sitt rettmessige embete som Solbys borgermester, til glede for alle byens innbyggere, utenom én)

[Book or leaflet - 2012]

Strid, Jakob Martin, d., 1972-

Den utrolige historien om den kjempestore pæra (eller beretningen om hvordan Jeronimus Bjergstrøm Severin Olsen ble gjeninnsatt i sitt rettmessige embete som Solbys borgermester, til glede for alle byens innbyggere, utenom én) skrevet og tegnet av Jakob Martin Strid ; [oversatt og gjendiktet av Erlend Loe] . - [Oslo] : Schibsted, 2012. - 99 s.

Book or leaflet (0 available)

  • Gjerstad folkebibliotek
    [Billedbøker]

Summary

I den lille byen, Solby, har byens borgermester Jeronimus Victor Nikodemus Abraham Bjergstrøm forsvunnet, og byens innbyggere fortviler. En dag får elefanten Mitcho og katten Sebastian en flaskepost med brev fra borgermesteren, som befinner seg på Den mystiske øya. I flasken ligger et frø, som de to vennene planter. Over natten blir frøet til en kjempestor pære, som de igjen forvandler til et hus. Den nye borgermesteren har tidligere innført mange regler i Solby, blant annet at det ikke er lov til å dyrke pærer. Slik begynner historien om den lange reisen mot Den mystiske øya, og kanskje en gjenforening med borgermester Bjergstrøm. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet.

Full Record

Share with friends