Gjerstad folkebibliotek

En spiss på maten: riktig bruk av krydder og urter - med gode råd og oppskrifter
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • En spiss på maten: riktig bruk av krydder og urter - med gode råd og oppskrifter
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5S
Eier
  • GJERSTAD
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 1981
ISBN
  • 82-03-10492-4
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     cam
*00111265
*008050927                a          0 nob 2
*020  $a82-03-10492-4$bh.$cn.kr.55,00
*082  $a635.7
*0823 $a633.8$zh
*08241$a641.5
*096  $a641.5S
*100 0$aSchunka, Antje
*24510$aEn spiss på maten$briktig bruk av krydder og urter - med gode råd og oppskrifter$cAntje Schunka ; oversatt av Aase Saugen med faglig bistand av Astri Salicath ; [fargefotos: Foto-Studio Teubner ; tegnin ger: Ingrid Schütz]
*260  $aOslo$bAschehoug$c1981
*300  $a70 s.,[1] bl.$bill.
*440  $aAschehougs nyttebøker$310121300
*572  $aOriginaltittel: Raffiniert würzen leicht gemacht
*650 1$aKrydder$xUrter$xHagebruk$1635.7$312256600$4d5$9633.8 z
*650 2$aKrydder$xMatlaging$1641.638$315118000$4d5$9641.5 z
*699 1$aKrydderplanter$0landbruk$1633.8$2BS
*699 2$aKrydderplanter$0hagebruk$1635.7$2BS
*699 2$aMatlaging$1641.5$2BS
*850  $aGJERSTAD
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt02.01.2025Gjerstad folkebibliotek641.5 S